Fotograaf Tremelofotograaf-tremelo

Welkom op de website van GeoKri-Fotografie.

Bent u op zoek naar geboortefotografie, portretfotografie of zelfs luchtfoto's van uw woning of evenement dan kan u bij ons terecht. We zijn actief in verschillende segmenten van het fotograaf gebeuren. Wij zijn gelegen te Keerbergen, vlak naast Tremelo, Haacht, Schriek.
Dankzij deze centrale ligging kunnen wij indien nodig snel ter plaatse zijn in de omliggende gemeentes zoals bijvoorbeeld Tremelo. Verdere verplaatsingen zijn zeker en vast geen probleem.

Als fotograaf zijn wij altijd op zoek naar die ideale shot. Indien nodig kunnen wij iedere foto aanpassen naar uw wensen. Neem zeker eens de tijd om ons portfolio te bekijken. Door de samenwerking met enkele handelaars te Keerbergen en Tremelo is het mogelijk om voor een persoonlijke touch te zorgen voor bijvoorbeeld uw geboortekaartjes.
Onze fotograaf komt langs en de gemaakte opnames worden dan aangeleverd in de afmetingen nodig om uw kaartjes te drukken.

Fotograaf Tremelo: Luchtfotografie

Naast de klassieke fotografie zijn wij ook in de mogelijkheid om opnames te nemen vanuit de lucht. (regio Tremelo)
Geokri-Fotografie maakt hier gebruik van kleine drones, welke zijn uitgerust met gestabiliseerde fototoestellen. Een luchtfoto van uw woning is geen probleem. Deze afbeeldingen worden nadien bewerkt zodat uitsluitend uw woning "in the picture" staat, dat de buren hoeven niet te vrezen voor hun privacy.

Het zijn niet enkel foto's die genomen kunnen worden met drones maar ook filmopnames zijn mogelijk. Met behulp van de aanwezige stabilisatie technologie zal u altijd een perfect beeld bekomen. Opnames indoor zijn zeker ook mogelijk dankzij het compacte afmetingen van onze toestellen, dit zowel in Tremelo alsook uw regio. Wenst u beelden van uw productiehal voor in een bedrijfsfilm, u vraagt wij draaien.
Uiteraard wordt bij het gebruik van de fotograaf gebruikte drones de veiligheid op de eerste plaats gedragen. Als de fotograaf van mening is dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden, dan zal er gezocht worden naar een andere oplossing.

Op onze portfolio pagina kan u één van de mogelijkheden zien, zo waren wij aanwezig op de heimolen jogging van Keerbergen waar ook andere joggers aanwezig waren vanuit Tremelo.

Fotograaf Tremelo: Voordelen

Een groot voordeel bij Geokri-Fotografie is, dat u de door u bestelde reportage-foto's nadien royalty free afgeleverd worden. Dit wil zeggen dat u van ons de genomen opnames op digitale drager (DVD) zal ontvangen.
U krijgt hier dan al de gemaakte kiekjes in het originele formaat. U hebt hierdoor de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u uw foto's wenst te laten ontwikkelen en dit in eender welk formaat.

U komt hierdoor niet voor onverwachte kosten te staan moest u op een later tijdstip nog een aantal foto's willen laten bij ontwikkelen. Uiteraard kan u bij ons terecht indien u een bepaalde foto onmiddellijk afgedrukt wilt zien.